Over ons

 

Buitenschoolse opvang & Peuterspeelzaal

Kids Xpress is in 2012 begonnen met de eerste vestiging buitenschoolse opvang.

Met een compleet eigen visie op kinderopvang hebben we de sprong gewaagd om een eigen opvang te starten waar we musicals en nog vele andere projecten zouden realiseren. Een spannende stap om te nemen, maar alle zenuwen meer dan waard gebleken. Direct vanaf de start hebben we het vertrouwen van ouders en kinderen gekregen waarmee onze kinderopvang op de kaart werd gezet.

Vol enthousiasme en plezier hebben we een opvang opgezet die gaat om het individuele kind en de familiaire band die we hebben opgebouwd met ouders en kinderen. De familie van Kids Xpress groeit met ieder jaar door en heeft onze grootste dromen overtroffen!

Sinds 2022 hebben wij de deuren geopend van onze gloednieuwe vestiging, Het Perron! Met deze uitbreiding kunnen wij nog meer kids opvangen en daarmee de familie uitbreiden!

De Peuterspeelzaal
Peuterspeelzaal Het Stationnetje is een initiatief dat sinds 2018 is ontstaan vanuit de buitenschoolse opvang. De drive vanuit de medewerkers om meer te kunnen bieden aan kids voordat zij naar school gaan. Om ze vaardigheden mee te geven die een goede start op school beloven en het zelfvertrouwen al op jonge leeftijd versterken. Het idee kwam tot leven en is inmiddels een feit geworden. De peuterspeelzaal is een plek waar geleerd mag worden, voorbereid mag worden en bovenal een veilige en plezierige plek voor kids van 2 t/m 4 jaar.

Van 0 tot 12 jaar op 1 plek, dat kan!
BSO Kids Xpress werkt samen met Kinderdagverblijf de Hummeltjestrein in 1 pand! Hiermee kan uw kind doorstromen van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang door 2 stappen te zetten naar de andere kant van de gang. Doordat we in 1 pand zitten en nauw met elkaar samenwerken wordt de overstap voor de kids een stuk fijner. Naar school gaan is een grote verandering voor kinderen wat emotioneel een hoop doet. Door dezelfde plek te behouden bij de opvang blijven ze na school in hun eigen veilige omgeving. Ze kennen alle medewerkers op de groep al en hebben tegen die tijd al vaker op de bso meegespeeld. Het kinderdagverblijf werkt volgens hetzelfde uitgangspunt als de buitenschoolse opvang. Een gezellige grote familie waar kinderen de mogelijkheid krijgen om als individu te groeien en alle mogelijkheden van hun kunnen te ontdekken. Ben je geïnteresseerd in het kinderdagverblijf? Kijk dan gauw verder op de website van KDV de Hummeltjestrein:

Waar staan wij voor?

 

Wij staan voor kinderen!
Het zit in de natuur van kinderen om nieuwe dingen te leren. Ze ontwikkelen zich in een razend tempo op deze leeftijd en hierin willen wij ze dan ook de ruimte bieden om dit optimaal te kunnen doen. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen is er een vertrouwde en veilige sfeer nodig. Dit creëren we door kleinschalig te blijven. Hiermee behouden we een groep die fungeert als een grote familie. De ruimtes bij onze opvang zijn dan ook ingericht om kinderen te stimuleren in spel en creativiteit. Er is voor ieder wat wils en zo niet dan wordt dit alsnog gerealiseerd. Naast de groepsruimtes zijn de pedagogisch medewerkers de spil van het bedrijf. We werken met vaste gezichten op de groep omdat we het van belang vinden dat er een band ontstaat met zowel de kinderen als de ouders.

Wij zijn van mening dat als je kinderen echt leert kennen zij je kunnen vertellen waar ze behoefte aan hebben.

 

Kinderopvang moet vooral leuk zijn!
Het klinkt zo simpel, maar het is zo waar!

In de kinderopvang zoals we die nu om ons heen zien staan de wensen van de organisatie vaak centraal. Wij willen opvang bieden vanuit een visie die de ouders en kinderen aanspreekt.

Hierbij gaan we uit van het feit dat ook voor ouders het dagelijkse plezier van de kinderen voorop staat. Het welbevinden van de kinderen staat centraal en dan voornamelijk de mate van plezier die zij mee naar huis nemen. Het is om deze reden dat al onze plannen, tijdsbesteding en ondernemingen direct en duidelijk moeten bijdragen aan dit doel.

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059
LRK BSO Perron: 135244730

KIDS XPRESS


l
ocatie Perron 2

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06 - 11071859
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059
LRK BSO Perron: 135244730