Vestigingen

 

Vleuten

Locatie Station

Op locatie Station (Stationsstraat 36) voeren wij zowel peuterspeelzaal als buitenschoolse opvang.

We hebben een prachtig oud pand weten te bemachtigen die iets weg heeft van een ware Villa kakelbont. De gezelligheid van het huis geeft de uitstraling van de bso goed weer.

Peuterspeelzaal:
Op de peuterspeelzaal worden maximaal 15 kids opgevangen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de groep gedraaid door 1 of 2 medewerkers. Op de peuterspeelzaal zijn we veel bezig met voorbereiding op school. We maken met de kinderen werkbladen, houden kringgesprekjes, leren de kinderen zelfstandigheid, bieden yogalessen aan, doen kook-activiteiten en gaan regelmatig op uitstapjes.

Buitenschoolse opvang:
Op de buitenschoolse opvang worden maximaal 40 kids opgevangen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de groep gedraaid met 4 medewerkers.

Op de begane grond bevindt zich een woonkamer en de groepsruimte waar de jonge groep (groep Oranje) de middag start. In de groepsruimte hebben we tafels staan om lekker aan te eten en spelletjes aan te spelen. Tevens is er een knutselhoek voor de kleintjes waar ze samen met ons lekker de hele dag kunnen freubelen. Aan de woonkamer kant hebben we een bank om zo nu en dan eens een filmpje te kijken en een speelhoek met blokken, duplo, auto’s en barbies om mee te spelen. 

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 4 verschillende ruimtes. De groepsruimte waar de oude groep (groep Paars) de middag start en tevens als atelier gebruikt wordt, de gameroom, de spelletjeskamer en de discokamer.

Waar de kids ook zin in hebben, er is voor ieder wat wils. Samen gamen, het berucht D&D-spel spelen met Bart, een boekje lezen, een show voorbereiden of serieuze knutselwerken bouwen. Bij bso Kids Xpress kan het allemaal!

Locatie Perron

Op locatie Perron (Stationsstraat 13C) voeren wij buitenschoolse opvang.

Deze 2e locatie is een kleine kopie geworden van locatie Station. De voormalige apotheek is rigoreus aangepakt en ons treinperron is gebouwd met echte treinzitjes en leuke perron kiosken. Je waant je hier even in een andere wereld. Natuurlijk mocht de gameroom niet ontbreken en hier staat nog een grotere speelmachine dan op locatie Station. Een atelier- hoek en natuurlijk een spiegelwand met genoeg ruimte om te dansen, zingen en shows te maken. Kortom, ook hier zijn we van alle markten thuis!

Hoograven

Locatie Hoogspoor

Op locatie Hoogsproor (Verlengde Hoogravenseweg 37) voeren wij buitenschoolse opvang en hebben wij een KIX groep.

Onze locatie Hoogspoor is dé plek voor buitenschoolse opvang in Hoograven. Gelegen op de eerste verdieping van het pand aan de speeltuin de Kameleon, bieden wij een diversiteit aan ruimtes zoals een groepsruimte, atelier, mediakamer en chillkamer. Ons doel is om kinderen na een schooldag op een creatieve en speelse manier te vermaken. Daarom bieden we regelmatig workshops aan, verzorgd door onze eigen vakdocenten. Bij Kids Xpress kan alles! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen.

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059

KIDS XPRESS


l
ocatie Perron

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06 - 11071859
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK BSO Perron: 135244730

KIDS XPRESS


l
ocatie Hoogspoor

Verlengde Hoogravenseweg 37
3525 BB Utrecht

Telefoon: 06 - 27380819
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK BSO Hoogspoor: 177996742