Vestiging

 

We hebben een prachtig oud pand weten te bemachtigen die iets weg heeft van een ware Villa kakelbont. De gezelligheid van het huis geeft de uitstraling van de bso goed weer.

De begane grond: Op de begane grond bevindt zich een woonkamer en de groepsruimte waar de jonge groep (groep Oranje) de middag start. In de groepsruimte hebben we tafels staan om lekker aan te eten en spelletjes aan te spelen. Tevens is er een knutselhoek voor de kleintjes waar ze samen met ons lekker de hele dag kunnen freubelen. Aan de woonkamer kant hebben we een bank om zo nu en dan eens een filmpje te kijken en een speelhoek met blokken, duplo, auto’s en barbies om mee te spelen. 

Boven hebben we maar liefst 4 verschillende ruimtes tot onze beschikking:

De Groepsruimte/Atelier: de groepsruimte voor de grote groep (groep Paars). Tevens dient deze groepsruimte als een waar atelier. Met 2 grote tafels en banken en een mega grote kast met allerlei materiaal om mee aan de slag te gaan is dit een walhalla voor de creatieve geest. 

De Gameroom: In onze gameroom hebben we een voetbaltafel, een airhockeytafel en een echte oldskool Pacman machine. Met alle lichtjes geluidjes en de coole attributen aan de muren is dit een mini speelhal geworden. 

De discokamer: Hou jij van dansen, zingen of misschien wel van Just dance, hier is het allemaal mogelijk! Met een gave discolamp, een echte dj-booth en een hele spiegelwand is dit de kamer geworden van een ieder die houdt van dans, zang, muziek etc. Sta jij vandaag aan de knoppen, of ben jij juist aan het optreden voor anderen.

De D&D-kamer: Het spel Dwergen & Draken is ontwikkeld door onze eigen Bart. Een spel waarin de kids van alles moeten doen in de meest spannende verhalen die je maar kunt bedenken. Een eigen karakter bedenken samen met Bart en spelen maar. De populariteit voor het spel is werkelijk waar ongekend, kids komen er zelfs speciaal voor naar de Bso. Niet gek dus dat we een speciale kamer hebben ingericht voor het spel, durf jij het aan mee te spelen?

De Buitenruimte: Onze gezellige tuin! We gaan ook regelmatig naar de speeltuin die op 2 minuten loopafstand van ons pand is. Aan buitenspelen geen tekort dus!

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: kids-xpress@hotmail.com
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO: 227736059