Vestiging

 

We hebben een prachtig oud pand weten te bemachtigen die iets weg heeft van een ware Villa kakelbont. De gezelligheid van het huis geeft de uitstraling van de nso goed weer.

De begane grond:

Op de begane grond bevindt zich een woonkamer en de groepsruimte waar de jonge groep (groep Oranje) de middag start. In de groepsruimte hebben we tafels staan om lekker aan te eten en spelletjes aan te spelen. Tevens is er een knutselhoek voor de kleintjes waar ze samen met ons lekker de hele dag kunnen freubelen. Aan de woonkamer kant hebben we een grote bank om zo nu en dan eens een filmpje te kijken en een speelhoek met blokken, duplo, auto’s en barbies om mee te spelen. 

Boven hebben we maar liefst 4 verschillende ruimtes tot onze beschikking:

De Groepsruimte: de groepsruimte voor de grote groep (groep Paars). Met een tafel, een bank en vele zitkussens is dit een gezellige relaxtruimte om even lekker wat te eten en te drinken als je net van school komt.

De Toneelkamer: Hier kan je elk toneelstuk, dans, uitvoering of filmbios doen die je maar wilt. Met een zelf gebouwd podium is dit een waar toneel om lekker gek op te doen!

De Chillruimte: een gezellige kamer met een bank en allerlei boeken en strips. Lekker even rustig een boekje lezen of gezellig ‘hangen’ en kletsen.

Het Atelier: het walhalla voor de creatievelingen onder ons. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben de materialen hier liggen. Alles wat je wilt maken is hier mogelijk en meer. Deze ruimte is voor de grotere onder ons. In deze ruimte mag je verf op de grond morsen en lijmvlekken op de tafel. Een creatieve ruimte die inspireert tot grote kunstwerken.

De Buitenruimte: Onze gezellige tuin! We gaan ook regelmatig naar de speeltuin die op 2 minuten loopafstand van ons pand is. Aan buitenspelen geen tekort dus!

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: kids-xpress@hotmail.com
Kvk: 54747597
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO: 227736059