Team

 

Wij zijn een team van jonge, gezellige en gemotiveerde collega’s die stuk voor stuk enorm veel plezier hebben in het werken met kinderen. Door de verschillende talenten die iedereen in huis heeft zijn we inmiddels van alle markten thuis. Van knutselen naar voetballen en lekker dansen en zingen.. bij ons kan het allemaal. Door vaste gezichten op de groep te hebben bieden we een veilige omgeving voor de kids. Hieronder een kleine introductie van wie er op de groep bij ons rondlopen.

Jessica de Graaf

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress en PSZ het Stationnetje

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd ecologisch pedagoog en groot fan van alles wat met musicals en dans te maken heeft.

Jessica werkt woensdag en donderdag op kantoor.

Bart van der Linden

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd van het CIOS (sportopleiding) en ontzettend getalenteerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Bart werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij Kids Xpress op locatie Perron.

Demi Dwarswaard

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress

Ooit begonnen als stagiaire en inmiddels alweer een hele tijd een vaste kracht bij ons op de groep. Demi is een rots voor ons als team en ook voor de kinderen van de groep. Haar rust en daadkracht geven een vertrouwd gevoel en daarmee creëert Demi al snel een huiselijke sfeer. Een echte aanpakker die graag meedenkt en daarmee absoluut onmisbaar op onze groep. 

Demi werkt van maandag t/m vrijdag.

 

Francis Harmse

 

Werkzaam op: PSZ het Stationnetje & BSO Kids Xpress 

Francis is een lieve, energieke en spontane vrouw die een natuurtalent is als het gaat om kinderen. In een handomdraai voelen kinderen zich veilig bij Francis en dit is natuurlijk een belangrijke voorwaarde binnen onze kinderopvang. Met haar leuke activiteiten weet zij elke dag weer een feestje te maken. 

Francis werkt van maandag t/m donderdag.

Lisette Schwartz

 

Lisette is in een korte tijd zeer onmisbaar voor ons geworden. Met haar achtergrond in het basisonderwijs brengt zij een leuke activiteiten en initiatieven in de organisatie. Naast het werken op de groep is zij ook de administratieve rechterhand van ons! Jullie zullen dus regelmatig mails ontvangen van Lisette want die houdt alles in de gaten. Mede dankzij Lisette zijn wij inmiddels een geoliede machine geworden en zouden wij niet meer zonder haar kunnen! Lisette werkt op de donderdag op de peuterspeelzaal bij Kids Xpress.

Lisette werkt woensdag en donderdag op kantoor.

Iwan Dwarswaard

 

Iwan is onze sportfanaat. Hij heeft een sportopleiding gedaan en is dan ook altijd bezig met bewegen en sporten. Leuke bal en beweegspellen buiten tot beweegactiviteiten binnen begeleiden is wat hij het liefste doet. Iwan brengt enthousiasme en gezelligheid op de groep en is een fijne aanvulling aan ons team! Iwan werkt van maandag t/m vrijdag bij Kids Xpress op locatie Station.

Lieke Dekker

 

Lieke volgt de BBL opleiding tot pedagogisch medewerker en staat tevens vier dagen bij ons op de groep. Lieke is van alle markten thuis en heeft affiniteit met alle leeftijden. Lieke heeft van nature snel een klik met alle kinderen, hierdoor zijn kinderen graag in haar buurt.

Lieke is graag bezig met knutselactiviteiten en sluit goed aan op de wensen van de kinderen.

Van maandag t/m vrijdag is Lieke werkzaam bij Kids Xpress op locatie Station.

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059
LRK BSO Perron: 135244730

KIDS XPRESS


l
ocatie Perron 2

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06 - 11071859
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059
LRK BSO Perron: 135244730