Team

 

Wij zijn een team van jonge, gezellige en gemotiveerde collega’s die stuk voor stuk enorm veel plezier hebben in het werken met kinderen. Door de verschillende talenten die iedereen in huis heeft zijn we inmiddels van alle markten thuis. Van knutselen naar voetballen en lekker dansen en zingen.. bij ons kan het allemaal. Door vaste gezichten op de groep te hebben bieden we een veilige omgeving voor de kids. Hieronder een kleine introductie van wie er op de groep bij ons rondlopen.

Jessica de Graaf

 

Werkzaam op: NSO Kids Xpress en PSZ het Stationnetje

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd ecologisch pedagoog en groot fan van alles wat met musicals en dans te maken heeft.

Bart van der Linden

 

Werkzaam op: NSO Kids Xpress

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd van het CIOS (sportopleiding) en ontzettend getalenteerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Martine Hamerling

 

Werkzaam op: NSO Kids Xpress en PSZ het Stationnetje

Als je knutselen opzoekt in het woordenboek zul je Martine haar naam vinden. Met een legio aan ideeën voor knutselwerkjes hangen vooral de jonge kids onder ons aan Martine haar lippen. Liefdevol zoals alleen een moeder kan zijn, zo gaat Martine om met de kids op de nso. Onze lieve mama op de groep die alle kleintjes onder haar hoede neemt! Wat zijn we ook blij dat Martine bij ons team is gekomen!

Demi Dwarswaard

 

Werkzaam op: NSO Kids Xpress 

Begonnen als stagiaire en inmiddels als vaste kracht bij ons op de groep. Demi is een enthousiaste spontane meid die zichzelf binnen no-time heeft ontwikkeld tot onmisbare kracht op de groep. Een echte aanpakker die graag meedenkt en altijd voor iedereen klaarstaat.

Diede Meerman

 

Werkzaam op: NSO Kids Xpress 

Ook Diede is bij ons in het verleden begonnen als stagiaire en werkt alweer een tijdje vast bij ons op de groep. Diede is een lieve, zachte meid waar de kindjes zich veilig en geliefd voelen. Met haar gave om altijd vrolijk te zijn en haar grote liefde voor het knuffelen met de kids is Diede een mooie toevoeging in ons team. 

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: kids-xpress@hotmail.com
Kvk: 54747597
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO: 227736059