Team

 

Wij zijn een team van jonge, gezellige en gemotiveerde collega’s die stuk voor stuk enorm veel plezier hebben in het werken met kinderen. Door de verschillende talenten die iedereen in huis heeft zijn we inmiddels van alle markten thuis. Van knutselen naar voetballen en lekker dansen en zingen.. bij ons kan het allemaal. Door vaste gezichten op de groep te hebben bieden we een veilige omgeving voor de kids. Hieronder een kleine introductie van wie er op de groep bij ons rondlopen.

Jessica de Graaf

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress en PSZ het Stationnetje

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd ecologisch pedagoog en groot fan van alles wat met musicals en dans te maken heeft.

Bart van der Linden

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress

Mede oprichter van het bedrijf. Afgestudeerd van het CIOS (sportopleiding) en ontzettend getalenteerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Demi Dwarswaard

 

Werkzaam op: BSO Kids Xpress

Ooit begonnen als stagiaire en inmiddels alweer een hele tijd een vaste kracht bij ons op de groep. Demi is een rots voor ons als team en ook voor de kinderen van de groep. Haar rust en daadkracht geven een vertrouwd gevoel en daarmee creëert Demi al snel een huiselijke sfeer. Een echte aanpakker die graag meedenkt en daarmee absoluut onmisbaar op onze groep. 

 

Francis Harmse

 

Werkzaam op: PSZ het Stationnetje & BSO Kids Xpress 

Francis is een lieve, energieke en spontane vrouw die een natuurtalent is als het gaat om kinderen. In een handomdraai voelen kinderen zich veilig bij Francis en dit is natuurlijk een belangrijke voorwaarde binnen onze kinderopvang. Met haar leuke activiteiten weet zij elke dag weer een feestje te maken. 

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: kids-xpress@hotmail.com
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO: 227736059