Buitenschoolse opvang

 

Openingstijden

De BSO is een plek waar de kids uit Vleuten samen kunnen spelen na schooltijd. Ze doen sociale contacten op en krijgen tal van activiteiten aangeboden waarbij ze zichzelf verder ontwikkelen. De kids zijn bij ons welkom na schooltijd en tijdens schoolvakantie. De BSO is speciaal bedoeld voor kinderen die naar de basisschool gaan.

 

Schoolweken:

Maandag t/m Donderdag:      14:00 – 18:30

Vrijdag :                                      12:00 – 18:30

Vakantieweken:

Maandag t/m Vrijdag:               07:30 – 18:30

 

BSO Kids Xpress

IK KAN ALLES!

Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt. In de schoolvakanties plannen wij uitstapjes en proberen hier zo creatief mogelijk in te zijn. Leren skiën, diverse museums, voorstellingen en rondleidingen in bijv. voetbalstadions, alles wat de kids leuk zouden vinden zoeken wij een manier voor om dit aan te bieden.

Op de reguliere BSO dagen staan de medewerkers van Kids Xpress klaar voor de wensen van de kids. Hebben zij een leuk idee om iets te doen, dan proberen wij dit te realiseren. Weten zij zelf even niks, dan hebben wij meer dan genoeg activiteiten klaarliggen waaruit zij kunnen kiezen. Zoals gezegd vinden wij het vooral belangrijk dat de kids plezier hebben bij ons!

 

SCHOLEN

BSO Kids Xpress haalt de volgende scholen op in Vleuten:

  • Torenpleinschool
  • Willibrordschool
  • Keesvalkensteinschool
  • OBS Haarzicht

Kids van andere scholen zijn meer dan welkom bij onze opvang, echter kunnen wij geen ophaalservice bieden voor andere scholen dan bovengenoemd.

 

 

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: kids-xpress@hotmail.com
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO: 227736059