Buitenschoolse opvang

 

BSO waar het leuk is:
De BSO is een plek waar het vooral leuk moet zijn! Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt.

Kies jij voor een workshop kickboksen? Of ga je liever helemaal los met kunstwerken maken? Misschien ben jij wel iemand die liever de hele dag buiten aan het ravotten is? Of het workshops op de bso zijn of dat we erop uit gaan naar het bosje van Goes of andere leuke plekken in de omgeving, wij willen dat plezier voorop staat!

Schoolvakanties:
In de schoolvakanties plannen wij uitstapjes en proberen hier zo creatief mogelijk in te zijn. Leren skiën, diverse museums, voorstellingen en rondleidingen in bijv. voetbalstadions, alles wat de kids leuk zouden vinden zoeken wij een manier voor om dit aan te bieden.

Openingstijden:

Schoolweken

Maandag t/m Vrijdag 14:00-18:30

Vakantieweken

Maandag t/m Vrijdag 07:30-18:30

 

BSO Kids Xpress

IK KAN ALLES!

Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt. In de schoolvakanties plannen wij uitstapjes en proberen hier zo creatief mogelijk in te zijn. Leren skiën, diverse museums, voorstellingen en rondleidingen in bijv. voetbalstadions, alles wat de kids leuk zouden vinden zoeken wij een manier voor om dit aan te bieden.

Op de reguliere BSO dagen staan de medewerkers van Kids Xpress klaar voor de wensen van de kids. Hebben zij een leuk idee om iets te doen, dan proberen wij dit te realiseren. Weten zij zelf even niks, dan hebben wij meer dan genoeg activiteiten klaarliggen waaruit zij kunnen kiezen. Zoals gezegd vinden wij het vooral belangrijk dat de kids plezier hebben bij ons!

 

SCHOLEN

BSO Kids Xpress locatie ”Station” en ”Perron” halen de volgende scholen op:

  • Torenpleinschool
  • Willibrordschool
  • Keesvalkensteinschool
  • OBS Haarzicht

BSO Kids Xpress locatie ”Hoogspoor*” haalt de volgende scholen op:

  • De Hoge Raven
  • DaCostaschool
  • Katholieke basisschool Ariens
  • Gertrudischool
  • Basisschool de Wereldwijzer

*Staat de school van uw kind hier niet tussen? informeer naar de mogelijkheden via de mail. Info@kids-xpress.nl

KINDEROPVANG KIDS-XPRESS "IK KAN ALLES"

CONTACTGEGEVENS

KIDS XPRESS


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06 - 46163220
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK PSZ: 253334482
LRK BSO Station: 227736059

KIDS XPRESS


l
ocatie Perron

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06 - 11071859
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK BSO Perron: 135244730

KIDS XPRESS


l
ocatie Hoogspoor

Verlengde Hoogravenseweg 37
3525 BB Utrecht

Telefoon: 06 - 27380819
E-mail: Info@kids-xpress.nl
Kvk: 82190518
LRK BSO Hoogspoor: 177996742